Cuina de mercat
Roses
Tenim un Restaurant on podrar tastar exclusivament peix fresc i marisc.Fins ara la planxa era l’unica cocció del peix, però amb la reforma hem inclòs un forn de brasa (Josper). Es difícil tenir carta perquè cada dia la pesca es diferent i traballem amb una pissarra on expliquem el peix que ha sortit del día. Tenim una carta de preus a disposició del client. Tenim diferents eleboracions com el Carpaccio de Gambes el Tartar de Toyina, Anxoves de la casa, Escabetx de Sardines i els Callos de Mar. Per encàrrec elaborem Arròs, Fideua , Suquet i Caldereta de LLagostes. Segons la Temporada tenim Angules del Ter, Garotes.També poder degusta l’All i oli elaborat al Restaurant.
Tenim una selecció de Formatges catalans, espanyols i extrangers i un dels millors pernils segons la crítica Joselito.
Us oferim un petit Celler de mes de 60 Referències de Catalunya, Espanya i França
Diferents digestius, conyacs, vins dolços per postres i una varietat de Ginebres.





